INTRA IN CONT

De ce sa ma inscriu

Inregistrarea consta in posibilitatea de accesare a serviciilor online oferite de infolastminute.ro.

Inregistrarea si postarea ofertelor  este si va ramane GRATUITA.

Pentru o vizibilitate maxima a ofertelor dumneavoastra pe site-ul infolastminute.ro, puteti achizitiona un pachet de credite care pot fi folosite oricand, fara termen de valabilitate, pentru postarea ofertelor lastminute  in diferite sectiuni speciale ale site-ului, sau pentru evidentierea acestora.

Pentru inregistrare este necesara o adresa de e-mail valabila, unde sa primiti un e-mail de activare a contului, pentru a avea certitudinea ca acel cont este utilizat doar de catre dumneavoastra. Confirmati propria inregistrare clickand pe link-ul din interiorul e-mailului de confirmare pe care-l primiti.
Completand campurile alaturate va puteti inregistra in zona rezervata operatorilor si agentiilor de turism. Cele insemnate cu * sunt obligatorii.
Dupa ce datele vor fi verificate, veti primi pe adresa de e-mail specificata o confirmare a activarii contului. Din acel moment veti putea accesa toate serviciile online ale portalului, introducand numele de utilizator si parola.

Dupa ce ai completat campurile, controleaza cu atentie exacticitatea informatiilor introduse.

CUM FUNCTIONAM

Introducerea ofertelor este si va ramane COMPLET GRATUITA!

Pasul 1: Inregistrare. Inregistreaza agentia de turism sau structura de cazare. CLICK AICI

Pasul 2: Activare. Confirmi propria inregistrare clickand pe link-ul din interiorul e-mailului de confirmare pe care-l primesti pe adresa de e-mail introdusa la inregistrare.

Pasul 3: Introducere oferte lastminute. Poti incepe imediat sa introduci GRATUIT toate ofertele lastminute!

Citeste mai mult

INREGISTRARE AGENTIE

Date de contact

Informatii fiscale

Date login