CAUTARE RAPIDA

INFO lastminute.ro RECOMANDA

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.infolastminute.ro


Infolastminute.ro© 2020
Leader Mobile RO srl J16/84/2008; CUI RO23097485
Craiova, B.dul Gheorghe Chitu Nr.100A
Tel. 02 51 52 52 51  L-V 10,00-14,00
Toate drepturile rezervate. All rights reserved
 
Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare ale site-ului infolastminute.ro.
Accesarea si vizitarea acestui website de catre dumneavoastra, se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare, impicand totodata acceptul dumneavoastra, explicit si fara obiectiuni cu privire la acestia.
Acest site este destinat uzului personal. Traducerile, adaptarea, prelucrarea si reproducerea prin orice fel de mijloc, incluzand memorarea electronica totala sau partiala a intregului material continut in acest site, sunt rezervate.
Prezentul document contine regulile, termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.infolastminute.ro si  stabileste care sunt conditiile in care orice persoana, client sau partener poate vizita ori accesa site-ul www.infolastminute.ro sau poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul site-ului, termeni si conditii in care S.C. LEADER MOBILE RO SRL, administrator al site-ului ( denumita in continuare administrator sau LEADER), pune la dispozitie serviciile din cadrul portalului www.infolastminute.ro (denumit in continuare \\\"site\\\" si/sau \\\"infolastminute.ro\\\"). Aceste conditii pot fi modificate de administrator oricand, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a clientilor, partenerilor sau utilizatorilor, fiind obligatia acestora de a-l  verifica periodic pentru a se asigura ca accepta in intregime conditiile de utilizare a site-ului. Daca nu doriti sa fiti angajati sa respectati aceste conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul portalului. Neacceptarea acestor termeni si conditii ori a oricarei prevederi ale acestora atrage obligatia celui care acceseaza si utilizeaza serviciile site-ului infolastminute.ro de a inceta de indata accesarea site-ului sau vizitarea in continuare a site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea serviciilor infolastminute.ro. Utilizarea in continuare a site-ului infolastminute.ro sau a oricarei componenta a acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a termenilor si conditiilor de utilizare si a tuturor  prevederilor acestora.
Infolastminute.ro are dreptul, dar nu si obligatia, de a impune aceste termene si conditii prin toate mijloacele care ii stau la dispozitie, de la blocare cont, moderare, neacceptare a anumitor oferte si nepublicarea acestora, etc. pana la actiuni in instanta, in concordanta cu legile din Romania si a celor internationale.

1. Reguli si termeni privind utilizarea site-ului infolastminute.ro

Regulile si termenii de utilizare  a site-ului www.infolastminute.ro, reprezinta intelegerea dintre clienti, parteneri, utilizatori si S.C. Leader Mobile RO srl si reglementeaza folosirea serviciilor portalului www.infolastminute.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent.
 Clientii, partenerii si utilizatorii  beneficiaza de serviciile oferite de catre site-ul infolastminute.ro, din momentul accesarii acestuia. Clientii (agentii de turism, tour operatori, structuri hoteliere si de cazare,companii, etc) si Partenerii (agentii de turism, tour operatori, structuri hoteliere si de cazare si  companii din diverese sectoare de activitate), isi pot crea cont in mod gratuit pe site-ul www.infolastminute.ro. Crearea contului implica totodata si acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului, fiind considerat ca si accept in acest sens. Dupa crearea contului, se pot posta oferte last minute sau se poate solicita postarea de bannere publicitare, conform detaliilor din sectiunea "Cum functionam" si a detaliilor din "Ghidul de utilizare a contului". Ofertele si bannerele vor fi postate pe site doar dupa verificarea si acceptarea acestora de catre administrator.  Prin utilizarea servicilor site-ului infolastminute.ro, in urma gazduirii ofertelor Clientilor si ale Partenerilor, Utilizatorii pot beneficia de o activitate specifica derulata de Client, Colaborator si Partener, identificata dupa tematica, program, locul si timpul desfasurarii ori alte criterii (incluzand oferte de turism, oferte de cazare, transport, masa, excursii, concursuri, spa, restaurant,etc. dar fara a se limita la acestea), de ofertele, serviciile sau produsele oferite de catre Clienti si Parteneri pentru Utilizatori la preturi speciale si/sau de un anumit eveniment organizat de Clienti sau Parteneri. Pe site-ul www.infolastminute.ro vor putea sa publice impresii de vacanta, numai utilizatorii care si-au creeat un cont valabil.Oricine isi poate crea un cont pentru a scrie impresii de vacanta, pentru a posta comentarii sau pentru a incarca poze. Uploadarea de fotografii pe site se poate face numai daca  se detin drepturi de autor asupra acestora si  daca s-a obtinut acordul tuturor persoanelor care apar in fotografii. Pentru inscriere trebuie completate  toate campurile existente in formularul de inregistrare. Impresiile, fotografiile si comentariile care incalca in orice mod si in orice masura prevederile regulilor, termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului vor fi sterse de catre administrator.

Infolastminute.ro este un site cu caracter pur informativ. Leader Mobile RO srl nu actioneaza ca un operator de turism si nu face rezervari. Informatiile prezente nu constituie o propunere contractuala, si nici o oferta catre public a serviciilor descrise. Eventualele cereri de informatii vor fi trimise direct catre postatorii ofertei ( agentii de turism, hoteluri, pensiuni, etc) care au aderat la acest serviciu si care vor incheia in mod direct  acorduri cu clientul. Leader Mobile RO srl  nu este responsabila pentru  orice fel de consecinta ce decurge din relatia dintre clienti si agentiile de turism, sau structurile turistice si hoteliere  ale caror oferte sunt gazduite pe site-ul infolastminute.ro.
Spatiul site-ului infolastminute.ro este rezervat operatorilor, agentiilor de turism, structurilor de cazare si hoteliere, utilizatorilor, clientilor si partenerilor si este pus la dispozitie de catre Leader Mobile RO srl  pentru a oferi posibilitatea acestora de a-si publica oferte lastminute. LEADER receptioneaza informatia direct de la acestia si nu-si asuma nicio responsabilitate in legatura cu continutul si veridicitatea informatiilor publicate. Informatiile publicate pe acest site pot fi inexacte sau pot contine erori tipografice.
Clientul, Utilizatorul, Colaboratorul sau Partenerul sunt singurii responsabili de continutul ofertelor, de serviciile pe care ei le vor posta si desfasura ca urmare a acestor oferte si de consecintele pe care aceste servicii le pot avea. Clientul,Utilizatorul, Colaboratorul sau Partenerul este direct responsabil de fotografiile postate pe site, aferente fiecarei oferte si inteleg ca fotografiile se pot posta numai daca  se detin drepturi de autor asupra acestora si  daca s-a obtinut acordul realizatorului acestora si a tuturor persoanelor care apar in fotografii. In toate aceste cazuri, Clientu,Utilizatorul, Colaboratorul sau Partenerul, si nici autorii fotografiilor nu vor putea invoca sau angaja in niciun mod raspunderea S.C. Leader Mobile RO srl, administrator al site-ului, pentru continutul ofertelor cat si a imaginilor foto corespunzatoare acestora, acestia fiind direct raspunzatori pentru continuturile postate. In toate cazurile nu se va putea invoca sau angaja in niciun mod raspunderea  S.C. Leader Mobile RO srl, administrator al site-ului  pentru continutul ofertelor sau pentru activitatile desfasurate in urma ofertelor Clientului,Utilizatorului, Colaboratorului sau Partenerului, ori pentru consecintele de orice fel ale acestora.
Clientii, Colaboratorii sau Partenerii isi asuma integral raspunderea fata de Utilizatori pentru eventualele intarzieri, amanari, anulari sau defecte ale serviciilor care au fost postate ca oferte pe site, pentru derularea acestor servicii in conditii necorespunzatoare sau in alte conditii decat cele prevazute in oferte sau in legislatia in materie, precum si pentru orice restrictii impuse serviciilor de terte persoane implicate in organizarea sau furnizarea lor sau de autoritati administrative, indiferent ca pentru aceste servicii s-au facut rezervari sau au existat doar simple intentii de participare la acestea.
Administratorul nu poarta nicio raspundere pentru desfasurarea serviciilor la care se refera ofertele publicate pe site sau pentru orice elemente legate de aceste servicii, de planificarea, organizarea sau continutul lor. Administratorul nu detine niciun control asupra calitatii si sigurantei serviciilor prestate de Clienti si Parteneri fata de Utilizatori, si nu poate verifica sau monitoriza in niciun mod daca serviciile desfasurate respecta prevederile legale, capacitatea si mijloacele de orice fel de care dispune Clientul sau Partenerul pentru a presta serviciile oferite prin oferte si pentru a-si duce la indeplinire angajamentele corespunzatoare ofertelor, ori capacitatea Utilizatorilor de a plati serviciile oferite de Client sau Partener. Obligatiile administratorului asumate nu includ implementarea unui control asupra ofertelor afisate pe site. Administratorul nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului si nici pentru utilizarea serviciilor oferite de Clienti sau Parteneri catre Utilizatori. Intreaga raspundere apartine Clientului sau Partenerului.Utilizatorii inteleg si accepta ca orice informatie prezenta pe Site nu este si nu poate fi considerata drept oferta de produse si /sau servicii venind din partea administratorului. Administratorul nu ofera niciun fel de garantii si nu are nicio raspundere pentru serviciile, informatiile puse la dispozitie prin intermediul site-ului de catre clienti, parteneri sau utilizatori, sau pentru continutul site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, secventa, modul al continutului de pe site, al serviciului sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale continutului site-ului.
 Elementele de grafica si continutul site-ului infolastminute.ro, continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de site) apartin  S.C. Leader Mobile RO srl, clientilor si partenerilor sai si reprezinta continutul site-ului infolastminute.ro. Nu apartin LEADER, clientilor sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa, informatiile furnizate de catre Utilizatori, impresiile, opiniile si /sau comentariile de orice fel exprimate de Utilizatorii site-ului fata de ofertele, promotiile, locatiile sau materialele de orice fel postate pe Site sau fata de Continutul Site-ului in general.Clientii, partenerii si utilizatorii sunt de acord sa acorde administratorului permisiunea de a utiliza materialele, inclusiv sa le copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice, sa traduca si sa  mentioneze numele clientilor, partenerilor si utilizatorilor in legatura cu materialul pe care l-au transmis si dreptul de a cesiona la randul lui toate aceste drepturi oricarui partener al administratorului. Nu se vor pretinde administratorului nicun fel de daune directe sau indirecte, sau compensatii de orice natura pentru utilizarea materialului postat pe site de catre clienti, parteneri sau utilizatori.
Clientii, partenerii  sau utilizatorii care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre infolastminute.ro isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor sau orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care un tert le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar toti cei care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea S.C. Leader Mobile RO srl, ci numai raspunderea acestora.
Se interzice  postarea pe site-ul infolastminute.ro  a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare.
 Clientii, partenerii si utilizatorii se obliga sa furnizeze date si informatii valide, exacte,  valabile, veridice si corecte in scopul de a oferi sau de a beneficia de oferte si servicii prin intermediul site-ului  infolastminute.ro. Totodata acestia inteleg si accepta ca site-ul infolastminute.ro  le ofera doar o platforma de prezentare si comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice materiale, date si informatii postate pe site, indiferent de forma si partea in care apar, de utilizarea acestora, de accesarea si utilizarea site-ului si a oricaror facilitati oferite pe site si pentru orice efecte juridice si /sau comerciale derivand din acestea. Informatiile, banerele, pozele, etc, trimise prin orice modalitate catre administrator sunt considerate a fi cu drepturi de autor depline ale  clientilor, partenerilor sau utilizatorilor care le furnizeaza, astfel ca niciunul dintre acestia nu va putea ataca niciodata administratorul pentru folosirea frauduloasa a respectivelor materiale.
Clientii, partenerii si utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarei  prevederi a termenilor, conditiilor si regulilor de utilizare ale site-ului, administratorul acestuia va putea opta imediat si fara nicio notificare in prealabil pentru suspendarea totala sau partiala a accesului acestora la orice serviciu al site-ului, ori pentru nepublicarea a oricarui continut expediat de catre acestia in vederea postarii pe site, ori pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de site, sau pentru desfiiintarea contului acestora de pe site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens. Leader Mobile RO srl  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment si de a intrerupe temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) fara o notificare prealabila. Clientii, partenerii sau utilizatorii sunt de acord ca LEADER nu este raspunzator fata de acestia sau orice tert, pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul portalului www. infolastminute.ro.
  Clientii, partenerii si utilizatorii inteleg si accepta ca administratorul are dreptul sa aplice masurile prevazute mai sus, neavand nicio obligatie in acest sens. In cazul opririi serviciilor, clientii, partenerii sau utilizatorii nu pot pretinde nici un fel de obligatii administratorului. Clientii, partenerii si utilizatorii site-ului sunt de  acord sa despagubeasca si sa  protejeze SC Leader Mobile RO srl, toate filialele si agentiile acesteia cat si  partenerii si angajatii, de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de un tert datorita folosirii serviciilor portalului, conexiunii la portal, violarii regulilor de utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.
Printre serviciile oferite de infolastminute.ro se numara si promovarea altor site-uri . Continutul acestor site-uri nu este administrat de infolastminutero si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele diferente intre informatiile prezentate pe infolastminute.ro si cele oferite de site-urile respective.
Va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile fiecarui site in parte inainte de a le furniza datele personale. Infolastminute.ro nu proceseaza plati si nu are acces la datele dumneavoastra financiare (card/cont bancar).
Site-ul infolastminute.ro contine si link-uri externe.  Aceste link-uri sunt oferite efectiv ca o referinta. Leader Mobile RO srl nu raspuinde de continutul acestor link-uri, nu controleaza  site-urile la care fac referire link-urile respective si  nu-si asuma nicio responsabilitate in acest sens.
Infolastminute.ro nu este in niciun fel responsabil pentru produsele sau serviciile pe care le achizitionati de pe site-urile pe care le promovam.
De asemenea va asumati intreaga raspundere pentru folosirea serviciilor altor site-uri, inclusiv participarea la concursuri organizate de acestea, ca urmare a accesarii unor linkuri de pe infolastminute.ro.
Paginile site-ului infolastminute.ro pot contine reclame / anunturi publicitare care promoveaza produse si servicii ale clientilor, colaboratorilor sau partenerilor nostri.
Newsletterul infolastminute.ro poate contine: cele mai noi oferte sau cele mai bune oferte postate pe site-ul infolastminute.ro, impresii postate pe site-ul infolastminute.ro,dar si reclame ale clientilor sau partenerilor infolastminute.ro.
Orice vizitator infolastminute.ro  poate solicita abonarea la newsletter  prin introducerea adresei de e-mail in sectiunea Ramai Informat de pe homepage. Abonarea se face in mod automat si  prin introducerea datelor in momentul crearii contului personal. Pe adresa de email furnizata, va fi trimis un email de confirmare. Contul va deveni activ si abonarea la newsletter confirmata doar dupa accesarea link-ului din acest email.
Va puteti dezabona in orice moment de la newsletterul infolastminute.ro accesand  link-ul de dezabonare din oricare newsletter primit. Atentie! Dezabonarea de la newsletter nu implica si anularea contului de utilizator si nici stergerea datelor dumneavoastra din baza de date infolastminute.ro.
Pentru stergerea completa a contului de utilizator si a datelor dumneavoastra din baza de date infolastminute.ro, va rugam sa ne trimiteti o solicitare electronica in scris pe adresa  noastra de corespondenta contact@infolastminute.ro.

Pe site-ul www.infolastminute.ro  ruleaza campanii publicitare si promotii ale diferitilor clienti, colaboratori sau parteneri. Din momentul in care v-ati creat un cont pe acest site, va dati acordul pentru rularea acestor campanii publicitare si promotionale. Modul, marimea si  tipul spatiului alocat pentru publicitate de catre LEADER pe site-ul www.infolastminute.ro poate fi schimbat in orice moment fara notificare prealabila a clientilor, colaboratorilor, partenerilor si utilizatorilor. Responsabili pentru continutul materialelor publicitare, sunt clientii, colaboratorii, partenerii sau utilizatorii spatiilor publicitare, administratorul neavand nicio responsabilitate asupra continutului acestor materiale. Odata cu crearea contului pe site-ul infolastminute.ro, clientii, colaboratorii, partenerii si utilizatorii site-ului, declara ca sunt de acord cu receptionarea de comunicari comerciale, informative si promotionale sub forma de email-uri  si/sau SMS-uri.Totodata, acestia declara ca sunt de acord ca LEADER nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru nicio pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului www.infolastminute.ro .

2. Confidentialitate (Privacy)

Clientii, colaboratorii, partenerii si tilizatorii site-ului infolastminute.ro , corect înregistraţi în program, pot actualiza datele lor cu caracter personal oricand, pe contul propriu creat pe site.
Leader Mobile RO s.r.l. garantează că prelucrarea şi stocarea datelor cu caracter personal furnizate va avea loc în conformitate cu normele de confidenţialitate.Participanţii pot consulta, modifica sau şterge oricând date lor cu caracter personal.
Participanţii pot solicita ştergerea datelor lor prin trimiterea unui e-mail
la contact@infolastminute.ro sau prin trimiterea unui fax la numărul 02 51 52 52 51. În cazul ştergerii sau anulării datelor cu caracter personal, clienţii vor fi excluşi din program, nu vor mai putea primi comunicari comerciale, informative sau promotionale, sau accesa contul personal care va fi anulat.
Leader Mobile RO s.r.l. nu este responsabilă pentru eventualele inexactităţi ale datelor personale ale utilizatorilor ale căror modificări sau actualizări nu au fost comunicate în forma şi modalitatea indicată mai sus.
Datele cu caracter personal vor fi prelucrate manual şi electronic, în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 ( GDPR), în scopul de a permite punerea în aplicare a obligaţiilor care decurg din termenii si conditiile de utilizare ale site-ului infolastminute.ro, inclusiv promoţii, informaţii şi ştiri legate de acest site, care vor fi furnizate de fiecare dată, pentru respectarea tuturor obligaţiilor legale legate de acesta, fiind de asemenea utilizate şi pentru verificarea utilizatorilor şi participanţilor, definirea profilelor personalizate şi comunicarea ofertelor si a promoţiilor speciale, pentru trimiterea de informatii comerciale, administrative şi informative, activităţi de reclamă, marketing şi publicitate proprii, ale clientilor şi ale eventualilor parteneri.
Proprietară a acestor date şi responsabilă de tratamentul şi prelucrarea acestora este Leader Mobile RO s.r.l. B.dul Gheorghe Chitu Nr. 100A - Craiova, conform  Regulamentului UE 679/2016 ( GDPR), a Legii 677/2001 si a Legii 506/2004. Nr. de înregistrale al Leader Mobile RO s.r.l. la A.N.S.P.D.C.P.- 8850.
Datele vor fi utilizate în cadrul companiei Leader Mobile RO s.r.l. de către cei implicaţi în gestionarea site-ului infolastminute.ro în calitate de responsabili sau persoane desemnate de către administraţie, de către personalul Departamentului de Reţea şi în general de personalul desemnat să efectueze analize şi să gestioneze acest program. Datele pot fi comunicate autorităţilor competente în cazurile care implică legalitatea campaniei şi pentru toate celelalte cerinţe legale. Atribuirea datelor cu caracter personal este necesară pentru înscrierea în program şi pentru obţinerea de premii. Legea prevede cererea acordului pentru a permite prelucrarea legitimă a datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal colectate în cadrul acestui site nu vor fi dezvăluite, cu excepţia cazurilor în care LEADER  trebuie să respecte obligaţiile impuse de legislaţia în vigoare. Codul numeric personal. precum şi seria BI/CI vor fi colectate doar în cazul câştigătorilor unor premii cu valoare care depăşeşte 600 RON, conform obligaţiei impuse de Codul Fiscal de completare a Declaraţiei 205 - Declaraţia informativă privind impozitul reţinut pe veniturile cu regim de reţinere la sursă, pe beneficiari de venit, cuprinsă în Ordinul 2017/2005 publicat în Monitorul Oficial nr.56 din 20.01.2006. LEADER garantează confidenţialitatea datelor personale ale tuturor Utilizatorilor. Utilizatorul, în calitate de persoană vizată are, conform Legii 677/2001, următoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul la intervenţie asupra datelor (art.14), dreptul la opoziţie (art.15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17) şi dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).

3.  Litigii, legea aplicabila si forta majora.

Drepturile si obligatiile clientilor, colaboratorilor,  partenerilor, utilizatorilor si ale administratorului site-ului, prevazute de termenii, conditiile si regulile de utilizare ale site-ului www.infolastminute.ro, precum si toate efectele juridice pe care le produc acestea vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare.Orice litigiu nascut din sau in legatura cu acestea se va  solutiona pe cale amiabila. In cazul imposibilitatii de ajungere la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Craiova, unde administratorul site-ului isi are sediul principal.
Clienti, colaboratorii, partenerii si utilizatorii  sunt de acord sa protejeze, sa asigure si sa despagubeasca integral pe administratorul site-ului si /sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a acestora,  in legatura cu utilizarea site-ului www.infolastminute.ro sau orice alt aspect in legatura cu acesta.
In cazurile de forta majora, administratorul site-ului si /sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exoneraţi total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, nelimitandu-se la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al administratorului site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare, greva etc.
ACEST SITE ESTE OFERIT DE CATRE LEADER MOBILE RO SRL \\\" ASA CUM  ESTE\\\". POATE CUPRINDE INEXACTITATI SAU ERORI TIPOGRAFICE. LEADER MOBILE RO SRL NU OFERA NICIUN FEL DE GARANTIE  EXPLICITA SAU IMPLICITA FATA DE OPERATIVITATEA SITE-ULUI, FATA DE INFORMATIILE POSTATE PE SITE, FATA DE CONTINUTURI, FATA DE IMAGINI, DE MATERIALELE POSTATE SAU FATA DE PRODUSELE PREZENTE PE SITE. DEASEMENEA LEADER MOBILE RO SRL NU ESTE RESPONSABILA  PENTRU DAUNELE DE ORICE NATURA CAUZATE DE UTILIZAREA SITE-ULUI INFOLASTMINUTE.RO, INCLUZAND DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, ACCIDENTALE, PUNITIVE SAU DERIVATE.  
Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice incalcare a acestor termeni, conditii si reguli de utilizare ale site-ului www.infolastminure.ro,  la urmatoarea adresa: contact@infolastminute.ro.